Tuesday, September 4, 2012

Kelas Kek Lapis di Kolej Komuniti Pagoh


 posing jer lebihh.. hehehe...
 Tu dia, jejaka tunggal idaman malaya kat kelas hari tu.. Ramai peminat gitu... hehehe
 lapis jangan x lapis dik...
 Penat melapis... ngantuk pun ada...

 nielah hasilnya... kek lapis asam hawflakes n kek lapis cadbury
 Susun atur yang cantik... cayo.. cayo... angkat bakul skit.. jgn mareeee..
 Nie dia team yang best gitu... ummi (isteri ofismate aku), aku (yg x brp comel tu ler), mimi (ofismate aku yang bakal menjadi mama) dan musthahfeel (ofismate aku yang pandai membuat kek)...

Nota : Kepada yang berminat untuk membuat tempahan kek lapis @ cupcakes bolehlah menghubungi musthahfeel di 017-2520064.. Beliau sedia menerima sebarang tempahan kek & cupcakes : )....

1 comment:

Chik Mimi said...

Assalam za ,lamanya ilang heheheh orang yg cakap ni pun apa kurangnya ,akak pun dah lama tak join kelas kat kolej komuniti ni